Info dag

God förmiddag!
Idag har jag inga lektioner, därför har jag passat på att sooooova ut idag! Jag ska ner till statt nu kl 13 och möta upp Dafina, sedan ska vi till Brogården och informera högstadie elever om att söka till vårat program. Vi får inga ettor och har inte haft några ettor på vårat program på två år nu. Nu är dags att de börjar söka! Kan förklara mer om detta ämne senare.
Eftersom jag inte hann laga lunch på grund av att jag sov så länge fick det bli en go frukost istället.
Nu måste jag skynda mg så att jag inte kommer försent!

Myskväll

Detta får nog bli min och Dannes myskväll, precis som vi hade förra onsdagen..hehe vem vet kanske det blir en vana!

Köp och ändringar

Ni får ursäkta mig kvaliten på bilderna. Jag kan endast ta kort med iphonen. Jag lovar mig att så fort min stora lön kommer ska en kamera köpas =)
Jag var i karlstad måndags och köpte ett craft set. Jag anser att craft och Peak performance har de absolut bekvämaste och bästa träningskläderna.
Klänning från vila
Jag hade tidigare endast en retro stol och lite kvistar i hallen.
Sedan köpte jag en spegel och tog bort kvistarna.
Nu har jag skaffat mig detta underbara föremål. Jag tänkte köpa en röd cobra telefon och ställa på bordet/hylla + att jag vill ha en svart retro stol bredvid. Det kommer nog bli riktigt snyggt!
Vardagsrummet
Nu har jag ställt pallen vid fönsret. Får inte plats med den någon annan stans, och den är för unik för att ställas i förrådet =)
Ja det är inte lätt att inreda i en liten 2:a. Det blir lättare och oerhört mycket roligare när vi köper en större lägenhet. Just nu tillåter inte ekonomin en större lägenhet.

Sjuk

Nu har jag varit sjuk i en vecka exakt! Min förkylning blir inte bättre, och hostan börjar uppstå mer och mer. Hoppas att den försvinner snart! Idag var det en kort dag i skolan. Har endast haft två lektioner. Idag är det dags att handla igen, hehe känns som om att jag skriver inget annat än att vi ska handla mat. Vi har börjar med att veckohandla, då vi skriver veckomatsedlar. Det resulterar till att vi sparar pengar. Vi har tidigare märkt att vi slösar för mycket pengar på onödigt köp. Det funger toppen hittills.
Idag är en sån där deppig dag. Det är nämnligen så att det REGNAR ute. Jag som trodde att solen skulle fortsätta att värma upp den kalla marken efter vintern. Dessutom har jag allt för många samtal att ringa idag, bland annat avbokningar, bokningar, samt skicka ut mail. Att sådana små saker kan vara så jobbiga att utföra, hehe.
Jag tänkte lägga upp lite bilder på mina senaste inköp och ändringar. Ni alla får ha en fortsatt trevlig onsdag!

Party

Igår vad jag för trött! Jag orkade inte sätta mig vid en dator. Man mådde som man förtjänar efter lördagen. Jossan fyllde 22 och det blev "kalas/inflyttningsfest hos henne, sedan gick vi tills bells. Igår, söndag, kom min syster och hennes lilla dotter Stella från Stockholm. De ska stanna här i en vecka. Min syster är gravid och det är beräknat till augusti. Magen har växt en del nu, och det är så vackert med gravida. Nästan hela familjen samlades och barnen lekte för fullt tillsammans.
Idag är det måndag och vi fick tillbaka naturkunskaps provet, resultatet blev VG vilket jag är väldigt nöjd över! Imorgon har jag religions prov, vi får hålla tummarna igen! Jag ska försöka plugga så fort som möjligt, så att jag hinner träffa Gemma och Stella. Jag måste passa på nu medans dem är här, eftersom man inte träffar dem lika ofta när de bor i Stockholm.
Hoppas ni alla har haft en toppen helg, för att det har jag haft!
Lördagsmorgonen när Danne och jag åt frukost. Mys!
Den bästa vännen som kan existera!

Problem med blogg.se?

Hej!
Igår hade jag problem med att logga in på blogg.se. Konstigt! Idag är det äntligen fredag IGEN. Tiden går fruktansvärt fort, det känns som att man inte riktigt hänger med tiden. Det är inte alls länge kvar till studenten, och vi har hur mycket som helst att göra i skolan. Ibland undrar man om tiden kommer räcka till.
Denna fredag kommer spenderas tillsammans med Daniel. Vi tänkte mysa till det med lite extra god mat och massa annat gott. Kanske en bra film också? Jag kanske ska passa på att ta en kort löptur innan daniel kommer hem så vi kan åka iväg och handla. Pappa ringde igår och berättade att "vi saknar er, vi har nu inte setts på en vecka" hehe så söta. Det kanske bli att de kommer ner på en fika också. De bor bara ca 1 km ifrån oss.
På tal om träning. Jag brukar göra ett träningsschema för varje vecka. Syftet med det är kunna variera träningen så mycket som möjligt. Jag kan lägga upp ett schema någon gång med lite träningstips.
Ni alla får ha en trevlig fredag!
Detta är det senaste inköpet. Två ljusstakar från Riihimimäen. Älskar dom!

Mobilblogg

God kväll eller ska man säga god natt? Jag ska snart natta kudden efter att ha spenderat kvällen med mina icke bästa vänner, skolböcker. Känner att det är en period i skolan nu, där allt ska vara samtidigt. Vi har haft en period där det har varit väldigt lugnt, men den varade inte länge märker jag.
Idag fikade jag på stan med tjejerna. Sedan följde jag med katta till jingtatoo, där hon skulle fylla i en en text. Efter det begav vi oss hem till mig, vi satte oss på balkongen (första gången för i år) underbart med soligt väder. Det blev fika återigen. Oj vad tiden går fort när man har mycket att prata om! Katta stannade över på middag, italiensk kycklingpasta. Den var super god! Som ni hör blev min dag lyckad. Återigen har jag underbara vänner, och ni andra som känner likadant ta vara på dem. Man vet aldrig vilka som försvinner.
Nu tänker jag passa på att mysa ner mig bredvid hjärtat innan han somnar.

Hur har eran dag varit?

VÅR!

God kväll! Har precis druckit en kopp kaffe och ätit lite kladdkaka och tårta (rester sen helgen). Vad gör ni nu på kvällen? Vilket härligt väder vi har haft idag, med strålande sol. Hoppas detta väder håller i sig hädanefter. Daniel och jag passade på att gå en lång promenad på ca 1mil eftersom vi inte hann det i helgen.
Idag hade jag också naturkunskaps prov, därför hade jag inte tid att blogga igår, eftersom jag pluggade hela dagen. (enda dagen jag hann). Nu blir det duschen innan min favorit serie börjar.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Missa inte att det är desperate housewives 21.00 kanal 5!!

Söndag

Ytterligare en kalas dag. Idag kom min bror med barn, mina föräldrar igen, och mina andra syster hit för att fira. Återigen mycket sött och fina presenter. Barnen fick nog en sockerkick så mycket de sprang runt i lägenheten. Tur att jag kunde lugna ner dem med lite sällskapsspel. Efter allt fika, prat, och lekande beslöt vi oss för att åka till min syster som var här igår, då vi tänkte passa på att hälsa på Elisa och Hanna.
På kvällen kom jag på att jag var tvungen att skriva färdigt naturkunskapen. Hade totalt glömt bort allt plugg under allt firande.
Helgen har varit fantastisk. Jag är verkligen lycklig över att få ha en fantistisk familj, sambo och vänner omkring mig. Ni är allt!

Lördag!

Lite sen uppdatering igen! Jag SKA bli bättre!
Fredags kvällen blev lyckad. Fia kom över och vi åt god mat, drack vin och cider, och hade annat gott tilltugg. Vi tänkte köra på en utgång, men beslöt oss för att stanna hemma istället. Det får bli utgång en annan gång. Hon var så söt och hade köpt rosor och choklad. Den tjejen vet allt vad jag vill ha. Tack!
Lördagen: Min 19 års dag. På morgonen blev jag uppvaktad av min älskade sambo med fruskost på sängen. Samtidigt fick jag ett presentkort, som gäller i de flesta butiker. Han berättade att han ville köpa en handväska jag har hittat, men han visste inte vilken. Söt han är!
Eftersom jag har många syskon kunde inte vi alla samlas samtidigt, därför kom mina föräldrar och min ena syster med barn hit. Återigen blev det mycket sött, precis som förra helgen. Men vad gör man inte när det är kalas. Tack för de fina presenterna den lyckade födelsedagen. Daniel och jag tänkte gå på bio på kvällen, men vi beslöt oss för att ta myskväll hemma.
Otroligt fula bilder, men vi bjuder på dem!
Daniel och systerdotter Elisa (5månader) en stor bebis!
Fick bland annat dessa fina iitala ljuslyktor, som jag samlar på.

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! Det ska bli underbart med lite ledighet, fast det kommer nog inte bli mycket ledigt här inte. Min födelsedag är imorgon och det innebär att det kommer bli mycket fika och firande. Idag ska min kära bästa vän fia komma hit på middag. Det ska bli mysigt att äntligen få ha lite tjej tid tillsammans utan våra karlar.
Igår var klassen på studiebesök på onkologottagningen på Karlstads sjukhus. Vi fick träffa en avdelningsutvecklare som tidigare är utbildad onkologi sjuksköterska. För er som inte vet vad onkologi är, det är läran om tumörsjukdomar (cancer). Detta innebär att det innehåller en hel del om palliativ vård (vård vid livets slutskede). Vi diskuterade mycket om själva avdelningen och vad området handlar om. Hur bemöter man patienter? Hur Man vårdar dem? osv. Personligen anser jag att detta område inte passar mig. Däremot är området intressant och viktigt att ha kunskaper om. Jag är nöjd över besöket och fick med mig många nya kunskaper.
När vi väl kom tillbaka till Kristinehamn tog jag och mamma en fika på stan, samtidigt passade vi på att kolla lite i våra få butiker. Jag hittade en handväska, tyvärr hade jag inte tillräckligt med pengar med mig för att köpa den. Det får bli till veckan istället.
Väl hemma blev jag överraskad av ett paket från posten. Det visade sig att det var en tårta! har aldrig sett eller hört att man kan skicka tårtor på posten!? Daniels kära faster med familj har varit så gulliga och gav mig en liten tårta i present. Underbara människor!
Nu får jag fortsätta här hemma innan fia kommer. Ni alla får ha en toppen fredag!

Karlstads universitet

Hej!
Idag har vi i OP3 haft en heldag på Karlstads universitet. Oj vad man gick vilse där! Jag och jenny gick på utbildningsinformation, där vi blev intresseradde av biomedicinsk analytiker programmet och sjuksköterska programmet. Jag har fortfarande mina funderingar på ambulanssköterska och läkare, men just biomedicinsk analytiker lät väldigt spännande och intressant. ja vi får se vad det blir för val. Jag behöver ändå läsa upp lite på komvux, eller om jag går "ett basår". Det lutar mer åt det hållet, eftersom att den ger en säker intagning.
Igår var vi en heldag i karlskoga och besökte präster, där vi diskuterade mycket om palliativ vård. Tungt ämne men ändå intressant! Många tankar snurrar runt i huvudet.  Imorgon ska vi ytterligare på studiebesök i Karlstad, men denna gång blir det på onkolog avdelningen på Sjukhuset.
Nu snart kommer Daniel hem från jobbet. Sedan tänkte vi passa på att handla mat, vi hann aldrig det igår (rättare sagt vi var för lata). Jag har även endel matte att räkna också. Så resten av dagen kommer inte direkt bli spännande!
Tycker dessa är riktigt snygga från:
Luca Nichetto's 'Timeline' brass-bowl collection for Skultuna

bildbomb

Dålig uppdatering

Hej!
Detta var en bra start på bloggandet med för få inlägg. Har haft mycket med alla skolarbeten, samtidigt som jag ville passa på njuta av de sista dagarna på lovet.
I lördags var jag på barnkalas/vuxenkalas. Min brorsdotter Alice fyllde 6 år. Min bror fyller den 15/3 så vi passade på att fira honom med. Oj vad mycket snabba kolhydrater man åt under dagen. Extremt mycket sött fick vi oss. Jag och Daniel bakade cupcakes och min bror bakade tre tårtor, samt att det fanns bullar, kakor och en glassbomb med mycket maränger. När alla gäster hade åkt hem hjälpte jag och Daniel Tony (bror) Fia (hans sambo) med städningen, sedan stannade vi kvar på kvällen för att äta lite tacos, kolla mello och pratade lite. Det var mysigt!
Jag lägger upp en bild, sedan får se fler under dagen. Tänkte bara passa på att lägga in ett snabbt inlägg innan jag går till skolan. Har sovmorgon idag därför börjar jag 10.15. Underbart!

God morgon

Sitter just nu och äter frukost. Tänkte berätta om gårdagen. Jag beställde min balklänning! Det fick bli en vit chiffong, problemet är att det blir svårt att matcha den med smycken, skor osv. Vill inte köra på helvitt. Först tänkte jag ha en svart eller röd, men eftersom Jenny ska ha en vit tänkte vi att vi skulle matcha varandra. Balens tema ska även vara whiteparty. Det största problemet är att de på bröllopspalatset inte kunde garantera att den vita kommer finnas och att klänningen kommer komma i april. Därför tog jag 1. Vit 2. svart 3. röd. De skulle lägga undan klänningar ifall den vita inte finns. Det låter lovande!

Nu tänkte jag kolla en stund på tv. Sedan ska jag sitta och göra klart plugghögen som ligger här bredvid mig. Lov? Vad är ett lov utan plugg? ;) Vi får se vad dagen har att erbjuda senare.
Vi hörs!
RSS 2.0